Rocka sockorna

Rocka sockorna

  · Wille, 29 år tillsammans med syster Anna.BROTHER OF LOVEDu föddes med tuppkam. Den fortsatte att stå nästan rakt upp dina två första levnadsår. Du var oemotståndlig!Vi tecknade först till dig men det visade sig så småningom att du var grym på både tal och senare skrift. Läser gör du som ingen annan. Du säger att det finns så mycket god mat när jag frågar vad vi ska äta till lunch. Hamburgare. Revbensspjäll. Det blir kebabtallrik till slut. Du säger att du blivit beroende av energidrycker. Jag frågar oroligt om du dricker flera per dag och du svarar en i månaden. Ditt tidsperspektiv är så älskvärt. Du berättar om dina nya röda hängselbyxor med svarta detaljer som du har på jobbet. En t-shirt med texten ”I love Prague” har du under. Jobbet är viktigt för dig. Ett sammanhang och kollegor. Jag vill att du ska ta bort Stör ej-läget på mobilen men du säger att det blir för mycket i huvudet på jobbet om det ringer. Du har såklart rätt! (En dag ska jag sammanställa alla dina citat till en bok). På onsdagar är du ledig. Då är det tvätt och städning på schemat med någon i personalen på ditt fantastiska boende. Du har en egen lägenhet som mest består av skräckfilmer. Din stora PASSION. Du visar dina fyra favoriter och förklarar att om man ser ”behind the scenes” innan filmen så blir den inte lika läskig eller verklig. Det har jag aldrig tänkt på! Du är kungen av kubb på torsdagarnas fria aktivitet och varje kväll kör du ett karatepass hemma med hjälp av Youtube. Ibland kör du och jag face-time och jämför våra biceps. Du tycker mina är alldeles för små. Dina ÄR större. Även om du (mycket sällan) kan ha en dålig dag vet du inte hur man ljuger. Inte heller hur man är elak. Fantastiska, unika, älskade lillebror – det finns få som består av så mycket ren godhet och kärlek som du. Tänk vilken tur att just du finns❤️Dela gärna så vi hjälps åt att fylla sociala medier med underbara bilder och porträtt av personer med Downs syndrom.#svenskadownforeningen#berikaintebegransa#rocktober#rockarockasockorna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.