Får man komma?

På eftermiddagen kom min fysioterapeut hit till mig, och frågade om man fick komma till boendet. Sen fick jag höra att Kårkulla förbjuder från i morgon terapeuter att komma till boenden eller dagliga verksamhet. Själv svarade jag att det var ännu tillåtet och man hade inte hört om nya direktiv, men allt är möjligt när det gäller Coronaviruset.

Min terapi var bra, tränade lite allt möjligt bland annat gåendet och muskelträning. Till slut blev det avslappning.

Ikväll tröstade jag mig med att nätshoppa från Lindex. Ja jag är ju bra på att slita byxor och just vid knäna. Det blev en del som jag beställde. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.