Ganska speciellt

Den senaste halvåret har det varit andra levnadsförhållanden på grund av Covid -19 viruset. Alla större tillställningar med stora folkmassor har inhiberats, för att inte Coronan inte ska spridas ytterligare än vad det gör idag, imorgon och i framtiden. Men vem skulle ha trott att Nobelmiddagen eller Slottsbalen skulle bli inhiberad i år, nu ska de båda festerna bli firad via TV och nätet, som känns ganska speciellt.

Världen har förändrats snabbt, och vi människor måste anpassa oss efter viruset. Visst känns det tråkigt när man måste akta sig och vara försiktig, fundera noggrant om man vågar göra saker som tidigare var en självklarhet. Själv försöker jag vara försiktig men samtidigt leva så normalt som det går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.