Tacksam för lösningen

För en stund såg det ut som om jag hade blivit tvungen att gå i duschen redan efter klockan fem. Visst skulle det ha gått, och med andra ord hade det blivit en extra gång med av- och påklädning, i min värld är det för tidigt för pyjamas. Det är tur att här finns människor som vet mina tankar om tidiga duschar, och vill bespara mig och den som hjälper mig från extra av- och påklädning. Lite senare kom det en annan handledare och frågade ifall jag ville gå senare i duschen, nu fanns den möjligheten också. Jag svarade ja bara om det skulle vara möjligt, kände mig tacksam för lösningen.

Nu hann jag trampa 11,6 km. på 38 min. 🙂 Sen hann jag också träffa en som har jobbat här. Ett tag trodde jag att jag hade varit tvungen att ändra om mina kvällsplaner, men så blev det inte. 🙂

Tror att jag hör lite bullrandet av åskan och ljudet av regn, det var ganska varmt på dagen kring 14 grader. Solen tittade lite fram efter någon dags frånvaro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.