Öppenheten känns viktigt

Nu när jag tog och skrev lite tankarna om personalfrågan till Eskoo, valde jag att vara öppen för personalen genom att säga som det var och att jag skrev. Ville inte göra något i hemlighet, nu har jag inte talat med alla Sen har det diskuterats här i huset, vilket jag tycker att det är positivt. Och många har gett sitt stöd o. tackat mig för det jag gjorde.

Alltid finns det tyvärr människor, som tar delvis saken på allvar, ja lite kanske men ändå inte. Ser kanske problematiken, säger varken bu eller bä, bra eller dåligt? Själv orkar jag inte ödsla tid på att få någon slags av åsikt eller godkännande, har de som håller med mig.

Öppenheten känns viktigt, speciellt när det gäller viktiga saker. Hoppas på en bättre framtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.