Akvariestädning och det sociala livet

Denna måndag var lite annorlunda från andra måndagar, jag hade ingen vattenterapi och min assistent hade möjligheten att komma tidigare till mig. Vi träffades redan på förmiddagen, en känsla inom mig kommit med tiden och vet ungefär när assistenten kommer, och då hade jag redan öppnat dörren till korridoren. Det kändes lite roligt. 🙂

Det blev en grundlig akvariestädning nu när det fanns tid. Och nu när akvariet togs bort från skåpet, så hamrades bakre skivan fast vid kanten. Själv for jag med elrullstolen över till dagliga verksamheten, för att låna hammare och spik. Medan städningen pågick var jag på nätet och beställde lite akvarie tillbehör. Och när allt var klart blev det fint.

För mig känns det bra att det sociala livet har kommit smått igång efter Coronan. Ikväll blev det en stund med en vän, prat och planering kring en grej. Trevligt att få börja något tillsammans på fritiden. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.