Efter regnet kom solen

Mot kvällen slutade det att regna och då kom solen fram. Paketet med väderleksstationen kom idag och igår fick jag mina byxor som jag beställde för ett par veckor sedan.

Min mor hade velat komma och hälsa på i morgon, jag lovade ansöka besökstillstånd men här sades det att inte gick att få tills i morgon eftersom i morgon är det försent att söka. Så tidigaste till torsdag skulle jag få tillstånd.

Nu uppmanades jag att skicka ett mail till Eskoo, eftersom jag inte hade hört av dem och be att få ett svar. Det gjorde jag också, bad att få svar på meddelandet jag skickade i torsdags. Frågan är om en allvarlig sak och man borde fundera väldigt noggrant på den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.