Bra med lite omväxling

Det har varit bra med lite omväxling, tror att jag behövde få det. Jag var och såg fotbollsmatchen mellan JARO och Gnistan från Grankulla,som hör till ett av de sämsta lagen i ettan. Början av matchen kom en rejäl regnskur vilket gjorde fotbollsplanen våt och hal. JARO hamnade ett tag i Gnistans gungning, passningarna gick inte fram. Hemmalaget fick ett mål o. gick upp i ledningen men som varade kort, der gästande laget kvitterade snart till 1 – 1

Efter pausen fann JARO spelet och var laget man hade blivit van vid att se denna säsong. Och andra målet kom, ledningen var igen hos hemmalaget, i något skede tappadea det goda spelet bort,det gästande laget lyckades att pressa matchspelet till sin fördel. I matchens slut minutrana kom kvitteringen och det blev oavgjort. 2 – 2

När vi med min vän gick hem till mor och far, var rullstolen lite våt av regnet som dock hade upphört. Det var inte så farligt, dynan hade jag haft med mig uppe på läktaren och var torr.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.