Skrev ner lite tankar

För någon stund sedan skickade jag ett mail till boendets föreståndare, skrev ner lite tankar om att det är bara en personal på kvällarna. Det blir för mycket arbete åt en person som ska försöka göra med brådska grundläggande saker, och när det är flera som behöver mera hjälp. Man hinner inte sitta o. prata eller göra något annat. Är det rätt?

Jag förstår att det är för lite folk och att det måste sparas in. Men sen då när förkylningstiderna börjar,då kanske det är ännu färre arbetstagare? För de som jobbar blir trötta i längden. Sedan skulle det vara trevligy att kunna sitta och prata tillsammans, nu är det inte möjligt. Detta med en människa på kvällarna fungerar inte. Själv tycker jag att kvällarna är den brådskande tiden, och då kan det vara dusch som tar sin tid. Jag bad att man skulle fundera på detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.