Satt ute och drack kaffe

Det har varit växlande molnighet och sol, ännu när vi var från den dagliga verksamheten på en promenad sken solen. En vän kom och hälsade på mig, kom med kaffe och äppelpaj så satt vi ute och drack kaffe. Då hade vädret hunnit bli mulet, visst gick det bra att vara ute även om det blåste lite grann.

Ja det kändes trevligt att träffas. Sitta och prata i lugn o. ro. En träff piggar upp en, speciellt nu när man kanske är lite försiktigt med att umgås med människor på grund av Corona. Det är en tid man måste leva med, även om det känns lite tråkigt. I alla fall är det trevligt att få vara med en del vänner, det är jag riktigt glad för. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.