I rätt tid

Alltid någon gång känns det som om fysioterapi kommer i rätt tid, som nu idag när jag hade lite ömhet i bröstmuskeln och uppåt mot nacken. Jag hade antagligen sovit i en tokig ställning. Efter en bra terapi fick jag massage för att lätta på ömheten, och det har varit lättare.

Med en del människor blir det att man har mindre kontakt, man tänker att man borde ringa men det blir kanske inte av när tiden rusar sin väg. Ikväll tog jag mig i kragen och ringde en vän. Efteråt kändes det bra. 🙂 Själv skulle säga att för min del blir det perioder, när det är mycket jag behöver fokusera mig på och därmed blir det kontakten med familjen o. de närmaste vänner viktig. Jag är rätt öppen här på bloggen men håller en del saker som är privata för mig, min familj och vänner. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.