Byteshandel

Bra att man kan göra byteshandel med ett syskon, liksom jag gjorde idag med min bror. Vi böt skärmarna /monitorerna till datorerna, jag fick den som kommer på automatiskt medan den andra var lite jobbig och behövde bli påknäppt varje dag. Den här gången lär jag ha vunnit. Min bror kikade på väderleksstationen och fick igång den, men pipandet blev kvar ja, jag blir väl van med det.

Nu togs bildgrejen från datorn till TV:n bort, nå i alla fall har jag fått testa men det fungerade tyvärr inte för mig, Igår märkte jag att Arenan fungerade inte på Microsoft Edge eller Firefox, nu ikväll laddade jag ner Opera och där fungerade det bra. Jag ska ännu testa med en grej..

Ikväll tyckte jag synd om människan som var ensam här i stugan, och blev tvungen att hjälpa två vid kvällsmålet. Det kändes inte bra. Själv fick jag hjälp från en annan stuga med kvällsbestyren.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.