Rönnbär och ibland behövs det tur

På dagliga verksamheten satt jag en stund och tog lös rönnbär från klasarna. Ja det gick nog ganska bra, även om jag inte kunde med pincett grepp med pekfinger och tummen. huvudsaken var att rönnbären trillade ner i lådan.

Mot eftermiddagen kom det några regnskurar, en av dem var störtskur.Nu skiner solen igen. Jag hade fysioterapi som var mångsidig och gick bra. Efter terapin bad jag om att få hjälpande händer, för att kunna se vad det var som bråkade med datorn. En del sladdar drogs ut, plötsligt hittades det en knapp bakom skärmen och sattes på, och då fungerade allt som det skulle. Jag kände mig så lättad, ja ibland behövs det tur. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.