Nöjd med mötet

Ja jag hade ett möte med Staden och Eskoo, bland annat var några människor från handikappvården , min bror var med också . Sen från Eskoo var föreståndaren och socialhandledaren. Nu i dessa tider kan det vara svårt att hitta jobb på arbetsmarknaden. Föreståndaren frågade om jag var intresserad om att bli lite assisterande sekreterare för henne och göra pappersarbete som man inte har hunnit göra. Och det var jag, känns bra att få börja göra något vettigt och behövligt. Frågan är några dagar i veckan.

Jag var nöjd med mötet. I september börjar jag jobba, nu behöver jag inte fundera på transporten när rummet är i samma byggnad som den dagliga verksamheten.

Efter mötet installerade min bror den nya TV.n åt mig. 🙂 Nu gäller det att bli bekant med den.

Kram 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.