Första vattenterapi efter fem månader

Det har gått fem månader sedan jag var på vattenterapi, jag var dagen innan simhallen och allt stängdes på grund av Coronavirus. Och nu var man tillbaka och försökte komma in i rutinerna igen, i simhallen var det ingen trängsel, några människor, fysioterapeuten, min assistent och jag.

Min terapi gick bra, även om vattnet kändes kallt och vått. Det gick när man rörde på sig, men lite väl kallt var det. Efteråt blev det en stund i bubbel polen och bastu, det kändes skönt att få värma sig. I tvättrummet var det några barn som såg med förundrande ögon på duschstolen, då förklarade min assistent varför jag satt i den. Ja det är alltid bra att förklara för barn som inte kanske har sett en rullstol.

Dagen var solig. Här hemma satte vi med assistenten på en tvättmaskin, tvättkorgen började se elakt på mig, vet inte varför. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.