Anvisningarna är inte lätta att förstå

Det är ganska mulet men ibland ser man lite skymt av solljus bakom molntäcket, och kring 19 grader.

Efter lunchen gick jag ut på gården och träffade en vän, pratade om när vi ska fara och se på fotboll på söndag. Jag berättade om anvisningarna/regler som gäller här på boendet. Det blev överenskommet att jag blir hämtad från ytterdörren, så behövs det inget besökstillstånd. Anvisningarna är inte lätt förstå.

Nu funderar säkert någon hur jag tänker ge mig ut i folkmängden. Ja dels för att det är utomhus, sen är jag påpasslig hur och var man rör sig. Nu kom solen fram. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.