Något positivt

Såhär på kvällen känner jag mig glad, att det fanns tid i morse att vattna uteblommorna. Och efteråt bad jag att blomgödslet skulle sättas i vattnet då vattenkannan fylldes på med nytt vatten, då finns gödslet även följande gång. Här ikväll var det lite av hjälpande händer, och när man hinner göra lite extra så är det alltid något poitivt.

Dagen var ganska mulen, lite varmare blev det efter en kylig morgon. Ibland kunde man se någon glimt av solen. Jag var hem en sväng och hade fysioterapi, här var det lite lugnare. Så terapin kändes kanske lättare då, och bra gick det. Nu fick jag en tid till vattenterapi som börjar på måndag.

Jag skickade meddelande till fotvårdaren, och frågade om det fanns en hiss i byggnaden som mottagningen var på. Men tyvärr fanns det ingen hiss där. Annars hade jag tagit mig dit på fotvård. Ja att vara rullstolsburen och ett hus utan hiss är ingen bra kombination.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.