Lite noggrannare planering

Ja det är en tid vi lever i, när det krävs lite noggrannare planering med mina program och aktiviteter. Tidigare kunde jag be personalen skriva upp i deras kalender. Nuförtiden blir jag tvungen att fundera ifall det ska ansökas om ett besökstillstånd till vem och vilken dag, eller vill jag ha hjälp för att komma till ytterdörren.

Nu idag skrev vi med personalen en lapp med dagar och tider ungefär en vecka framåt, bäst att vara ute i god tid. Lite mer arbete blir det, men det är bara att anpassa sig

För en timme sedan var jag ut en sväng på terrassen, det var lite soligt ännu. När jag kom in hade alarmet gått på i misstag och personalen kom o. kollade att allt var bra.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.