För att förenkla saken och hårklippning

Idag kom mina mattor när assistenten kom till mig, trevligt att träffas och sen att få rena mattor. Jag frågade ännu en gång om matvarorna, så kom det fram att de inte hade blivit beställda. Okej, sen sade jag för att förenkla saken skulle jag gå själv o, handla, hade ändå ärenden till stan.

Det duggade lite när vi med assistenten for till stan, lite mulet och kyligt var det också. Vi gick åt pizzabuffé på Mr Banks, som smakade gott. 🙂 Sen blev det hårklippning och det kändes skönt att få håret lite kortare. Jag var nöjd att jag fick människan som är bra och klippa.

Blev riktigt nöjd med håret, skönt att få bort det långa i nacken. Sen gick vi och handla, ja nu ser det bättre ut i kylskåpet än var det gjorde i morse. Mot eftermiddagen klarnade vädret upp och blev soligt. Här hemma hos mig stöddes en av pelargonerna upp som har härute under sommaren och full med knoppar o. några i blom. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.