Dessa regler

I morse försökte jag få besökstillsstånd åt min bror tills idag eller i morgon, vi skulle se på TV:n. Man ringde och ansökte tillståndet, tillståndet kunde inte ges tills idag eftersom det var för nära besöks dagarna när det senaste besöket var igår men tills i morgon fick jag. Sedan fick jag instruktioner att besökarna ska ha ansiktsmask och handskar när de kommer.

Visst förstår jag dessa regler, men på något sätt blir det lite komplicerat. Helst föredrar man att människorna träffas därute. Det är bäst att försöka vara laglydig tror jag. Samtidigt fick jag besökstillstånd åt min mor på fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.