Hemma i Jeppis

ja nu är jag hemma i Jeppis igen. Det blev en flick- och pojkbil, resan gick bra, tog lite längre när det skulle plockas gula kantareller och små pauser. Mina föräldrar hittade flera liter av kantareller. På vägen tog vi bara något smått att äta från kylväskan så fortsatte man att köra. Den andra bilen var lite tidigare hemma. Det var nog lite vemodigt att fara från villan.

Jag sade hejdå till mor vid boendets ytterdörr, hade tyvärr inget besöks tillstånd åt henne. Två personal kom och mötte mig, så kom mon bror och min svägerska in till lägenheten o. hjälpte till att packa upp tangentbordet och musen. Personalen kom in med den stora mattan, Akvariet såg bra ut, skåpet stod fortfarande utdraget från väggen. Det känns bra att vara hemma igen. Till kvällsmål fick jag te och youghurt men bad om att få en smörgås också.

Man hann sätta ut mina två pelargoner på bordet, verkade att ha klarat bra av resan. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.