Underbart när det säger klick

Själv har jag att en del bluetooth högtalare är bärbara och trådlösa, var inte säker ifall den här högtalaren jag har så var en sådan. Plötsligt fick jag idén att testa när jag var på väg ut, bad att min personal skulle prova att dra sladden från bluetooth och lägga den i ryggsäcken på elrullstolem.. Och när jag satt i stolen så ringde en vän att man skulle komma till mig kaffe, yes, högtalaen fungerade! 🙂 Det känns alltid underbart när det säger klick i huvudet, undrar bara varför jag inte tidigare har kommit på det. 🙂

Det var trevligt att träffa min vän, ta kaffe och äta wienerbröd i solen. Sen blev det lite för varmt i solskenet att vi gick och satt oss i skuggan. Det märks att man inte har kunnat träffa varann på ett tag, och det kändes roligt. Efter ett tag fick jag träffa en hund också. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.