Nöjd att tiden fanns

Det är en solig och varm dag, temperaturen kring 20 grader och lite varmare än igår. Hade möjlighet att laga lunch härinne hos mig, det blev stekt ägg och korv Jag var inte speciellt förtjust i grönsaksbiffar, äter nog grönsaker i olika former men är mer för kött.

Innan handledaren kom såg jag, att det fanns några pelargongrenar som behövdes sättas fast med band i ställningen så att de inte böjs ner. När jag hade ätit färdigt frågade jag om det fanns tid till att göra en sak, och det fanns tid. Jag fick pelargonens grenar uppsatta, efteråt var jag nöjd att tiden fanns och nu ser det bra ut. 🙂 Natten var så pass varm att pelargonerna fick lämna ute. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.