Missförstå mig inte

Nu vill jag be er att ni ska inte missförstå mig. När jag skrev här tidigare att min karantän skulle ta slut idag, så hade någon förstått att jag inte menade vara försiktig längre. Det är klart jag vet om att Corona inte är över än, och tänker använda mitt sunda förnuft o. vara försiktig i fortsättningen. Ja jag vet ju att situationen fortfarande är allvarlig. Det jag menade att det var skönt när karantänen tog slut och att få träffa andra människor.

Kände på mig att det var dags för en förklaring, vill inte att det blir missförstånd. Fick bara känslan över ordet ”försiktig,”jag har inte gjort något annat än att varit det och kommer att vara. En del ord passar mindre bra i vissa sammanhang. Jag förstår att man menar väl, för mig känns det inte alltid likadant.

Kam 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.