Lärare och smartklockan

Det blev en morgon när jag fick ta rollen som lärare, en ung människa kom för första gången till mig. I det stora hela gick det bra, för en del tar det tid att förstå hur ”smart” jag är, behöver mindre handledning och allt som behövs är händer. Största utmaningen är att få människor och inse detta, samma gäller det med språket o. kommunikationen.

På förmiddagen tog jag och svängde posten till villan medan jag bor där. Efter lunchen fick jag hjälp av en annan personal med att installera smartklockan.

Ja jag lyckas med att föra handen till vänster och svara. Det tränades genom att ringa från paddan. Märkte att det gäller o. ha mobilen med så att båda enheterna är kopplade, När jag var ute efter sockorna som min vän hade lappat, så märkte jag att från korridoren till lägenheten räckte kopplingen inte till att svara. Men jag lär mig och blir bättre. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.