Mina ”händer”

Det är så att ifall jag vill få något gjort , behöver jag en människa för att bli mina ”händer” men tankeverksamheten sköter jag själv om, Idag ville jag flytta på högtalaren, ja det blev lite för många sladdar vid fötterna här nära skrivbordet. För att flytta på den behövdes det en skarvsladd, som personalen satte sladden i ett eluttag bakom soffan, då fick jag högtalaren på en stol bredvid matbordet.

När jag nämnde om saken , frågade man undrande ifall jag inte skulle snubbla på sladden. Jag svarade att det var ingen fara, jag satt ju dit den, men var snabb och lade till med hjälp. För man frågade innan jag hann svara, om jag satte sladden själv. Inombords log jag för mig själv. 🙂 Det är förståeligt att man inte alltid tänker på vad man säger, och det som gör det roligt. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.