Bra med vänner

Alltid ibland känner jag glad över att en del människor har blivit mer i mitt liv, från att ha hjälpt mig. Igår när jag satt upp bilden med den söndriga sockan på facebook, plötsligt hade jag några vänliga fixare. 🙂

Mot eftermiddagen kom regnet, lite höll det när jag for ut med elrullstolen och förde sockorna till en vän som kom och hämtade dem. Det blev en pratstund, lite skratt blev det när jag berättade att jag var ju i karantän och fick frågan: ”På riktigt?” ”ja men regler är ju regler.” Svarade jag. Plötsligt började det komma mer regn och blev dags att fara in. Det känns nog bra med vänner. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.