Var jag riktig klok?

Jaha, dagens besprutningen av silverfiskarna blev flyttad fram med en dag, lite typiskt när man har lagat allt i ordning så blir det senare än väntat. Tror inte att jag var den enda som kände så.

Bad en personal att komma och se på en sak med autoanswer, sen märkte vi att det gällde bara när telefonen var kopplad till en högtalare med Bluetooth. Äsch, det var inte till större nytta då, jag var lite besviken på att jag hade ej märkt det. Hur som helst blev det tal om smartklockor, att med det kunde man få den app jag behöver. Berättade att jag hade haft funderingar någon gång i tiden kring smartklockorna, men det blev aldrig av. Efteråt började jag googla, och vips hade jag beställt en klocka. Vet inte om jag var riktig klok?

Sen gick jag ut på gården och väntade på mina föräldrar som skulle komma och hälsa på mig. Det kändes lite jobbigt när mamma ringde att nu var de påväg men jag kunde inte svara, jag körde med elrullstolen in och bad om att få hjälp. Just då kändes det rätt att jag hade beställt en smartklocka. Det kändes härligt att se mor och far.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.