Träff och det blev lite annorlunda hos mig

Ja på dagen träffade jag en vän. Och av alla ställen var vi på parkeringsplatsen till boendet, vem skulle tro att man står där och pratar, ingen nöd gick det på oss medan det var soligt och varmt. Det var roligt att träffas nu igen, det har ju blivit ett längre uppehåll på grund av Corona. Jag satt i elrullstolen och det gick bra.

Sen gick jag in och följde med akvariestädningen. Jag hade fått låna ett tomt akvarie som fiskarna lades i och blev satt på soffbordet, där får det stå under besprutningarna av silverfiskarna. Det var bra och nödvändigt att städa. Ja nu blev det lite annorlunda hos mig. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.