Det känns bra

God morgon, För en stund sedan pratade jag med föreståndaren, som lovade att assistenten får komma till mig, och bra nu när akvariet ska tömmas. Meningen är inte att försvåra livet för någon, assistenten får komma och förväntas ha munnskydd på sig, besöksförbudet kvarstår här på boendet. Det känns nog bra och skönt måste jag säga. 🙂

Jag ringde till min assistent och kom överens att vi ses idag. Då ska det tas itu med akvarietömningen, eftersom de ska komma lägga giftet i morgon. Ibland får man gå lite omvägar tills man får den hjälp man vill ha och behöver. I slutändan blev det bra.

Solen skiner från en blå himmel, i morse var det redan +15 grader. Det blir en dag med program för mig. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.