På något vis

Igår skrev jag till föreståndaren igen. nu denna gång hade jag lov att sätta med numret till min assistent. När det blev funderingar kring tömningen av akvariet, själv känner jag en tveksamhet i att personalen har tid att sätta sig in i och sen lära att tömma. Jag bad om man kunde vänligen ringa till assistenten. Svaret kom nu i morse, att sakerna skulle vi diskutera igenom på måndag och sen ringer man.

Svarade att det var bra. Och att jag hörde om besprutandet av silverfiskarna, då borde akvariet tömmas. När man tömmer så tar det tid. På något vis ska det nog ordnas, här på boendet är det inget extra mycket personal då en del semestrar har börjat. Sen lever man i osäkra tider också.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.