HJÄÄÄLP!!!

Jag fick höra att de kommer och bespruta gift för att få bort silvervfiskarna, som är bra för det är inget att dras med. Det kommer att hända nu i den närmaste tiden. Och nu fick jag höra att man ska röja undan saker som är längs väggen. VAD? MÅSTE AKVARIET BLI TÖMD? Det som är ingen liten sak. Man kunde inte säga det än, eller från vilket ända av huset de hade tänkt börja i. Jag blev nog lovad hjälp av personalen, men som sagt att tömma akvariet är ingen snabb grej.

HJÄÄÄLP!!! Säger jag, det här är något som kan ske redan nästa vecka. Det var något jag inte hade kunnat förvänta mig. Ja man ska väl överleva det här också.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.