Egen utflykt och sommarblommor

Alltid någon gång kommer det gånger när man inte kan vara med sina grannar, då gäller det att försöka hitta på något annat. Kände mig glad när personalen föreslog att vi kunde gå ut på en promenad, själv sade jag att jag var intresserad av att gå och se lite på sommarblommor. Plötsligt på promenaden kom man på att det var ju torg idag, så vi gick dit och jag köpte sommarblommor till mina blomlådor. Det blev petunior. 🙂 Ja det blev en egen utflykt. 😉

Solen sken och det kändes skönt att vara ute.

Nu är det trevligt att gå ut på terrassen. Jag blev nöjd med blommorna, tyvärr blev vädret mulet. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.