Nu går det att ringa mig och sugen att på fixa blomlådorna

Någon stund efter mitt förra bloginlägg, märkte jag att det gick att ringa mig. Det var lite mystiskt att när jag själv försökte ringa med min padda tutade linjen fortfarande upptaget. Ja nu går det att få tag på mig, men ibland hör jag lite dåligt, liksom om högtalaren eller Bluetooth inte skulle fungera och blir tvungen att sätta på mobilens högtalare. Alltså den automatiska högtalare appen verkar inte fungera heller, och jag känner mig som en gammal människa och hör dåligt.

Vädret har varit ganska soligt, och blev sugen på att fixa blomlådorna. Jag satt och surfade på nätet för att beställa sommarblommor, tyvärr verkade det vara slutsålt på många ställen, eller så är man tvungen att fara och hämta till butiken. Det är lite svårt att veta vad jag får göra nu när jag är i karatänen.

Jag skrev och frågade föreståndaren angående fysioterapin, hur man gör när jag är isolerad. Passade på att fråga om assiastansen. Föreståndaren svarade att jag få ha fysioterapi på den dagligaverksamheten. Besöksförbudet är till den sista juni, och det var någon av Eskoos läkare som hade sagt det. Själv påminde jag henne om att jag far bort till midsommaren, och nu väntar jag på att få svar. På sätt och vis förstår jag och försöker vara förstående, ibland blir sakerna lite svårt och komplicerad tycker jag.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.