Ny mobil och hemma på boendet

På dagen blev det att jag köpte en ny mobil som är lite större, min bror var efter den. Installeringen gick bra utom att autoanswer appen fungerade inte på mi nya telefon. Det kändes lite jobbigt, när man inte hittade något motsvarande app som öppnar automatiskt ett samtal. Nå, här hemma kopplade jag telefonen till Bluetooth.

Senare på eftermiddagen körde min far mig hem till boendet, just då regnade det lite. Det kändes bra att komma hem, även om jag inte träffa mina grannar än. Min egen vårdare hjälpte mig med att packa upp sakerna, och mina två pelargoner sattes på plats. Här blommade till och med någon pelargon, de andra blommorna såg okej ut och akvariet likaså men växterna verkade vara lite risiga.

Kvällen blev solig. Jag har mer eller mindre hållit på min telefon. Nu har jag nästan hur jag vill ha den, hoppas att jag skulle hitta en ny app med autoanswer.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.