Måsarna vill inte ge sig av

Skrev ju om att måsarna ville bosättä sig på taket här hos mina föräldrar, på huset mittemot har fåglarna försökt bygga bon, som grannen har varit lite .”dum” och förstört dom. Till försvar lades det något spik/skruv liknande tappar på taket, nja, kanske lite har det hjälpt Men för en stund sedan såg jag ut från mitt fönster måsarna flyga häromkring, liksom de inte vill ge sig av.

Vem skulle vilja ha måsar i närheten? Dehär fåglarna kan bli riktigt argsinta och börja att attackera, vilket har hänt sig för något år sedan. Det värsta är att måsarna inte bli så skrämda när man schasar iväg dom.

Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.