Ah, vad skönt med lite värme

Ah, vad skönt det känns med lite värme, och även om det skulle vara i solen så är det härligt, Det är kring 11, 12 grder. För mig var det skönt att jag kunde gå ut i bara sockorna, sätta mig i gungan och njuta. På något sätt känns det ofattbart att sommaren är på väg, det har varit en kyligare perid nu. Jag tycker om sommaren. 🙂

Och inatt vågade man lämna blomplantorna förutom pelargonerna ute, ja de verkade att ha klarat sig. Nu idag har det varit så pass varnt att man har kunnat ha dörrarna öppna till gården. Småningom börjar träden få lite grönt här också, man glömmer alltid vilken skillnad på vårens ankomst det är mellan södra Finland och Österbottten. I år känns skillnaden ganska stor.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.