Små frågor

Ja jag menar inte låta som om jag ej vore nöjd med tillvaron, för att det är jag. Ett faktum är att det har blivit en annorlunda vardag. Inte heller vill jag låta ängslig då det gäller att återvända till livet på boendet. Nu och då dyker det upp små frågor i mitt lilla huvud, jag fick ju svar på när eller hur man träffa andra människor. Nästa fråga är: När är det möjligt att ta emot assistans utanför boeendet? Tänkte ta en fråga i taget, samtidigt låter jag som en lugn person. Visst är det förståeligt med restriktionerna.

Igår hörde jag att nu hade fysioterapeuterna fått börjat komma till boendena, bland annat till Eskoos. Då ska terapeuten ha en ansiktsmask på sig. Det här ju bra. Fortsättningsvist är det lite svårt att veta vad som är tillåtet eller inte. Livet känns på sätt och vis ännu mer begränsad än förut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.