Ifall Corona omständigheterna tillåter

Min nyfikenhet vaknade om när fritidsassistansen kunde möjligen börja, så då tog jag och skrev till boendets föreståndare. Skrev att jag var medveten om att jag till en början ska vara i karatän . Frågade sen om fritidsassistansen.

Inom en stund kom svaret. Man talar inte om karantän, utan när jag kommer ”utifrån” då begränsas en del utrymmen för mig. Jag kan träffa de andra därute, och med detta är för att skydda alla som bor på boendet. Senare får jag delta i stug trea:ns aktiviteter. Och ifall Corona omständigheterna tilåter, kan fritidsassistansen börja i juni. Man bör dock se att det sker tryggt och behärskat. För tillfället är besöksförbud på Kotilinna till slutet av juni.

Jag var nöjd med svaret. Efteråt kändes det bra att jag skrev och frågade. Blev lite klokare igen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.