Sitter och drömmer

Efter en halv dag med sol och några regndroppar på morgonen blev det vacker kväll. Det var helt bra med värme i solen, men mot kvällen blev det kyligt.

Nu ikväll gick jag och såg på pelargonerna, de nya verkar börja ta sig och börja vänja sig efter transporten. Någon knopp som lämnades är fortfarande grön och snart redo att börja blomma, och av sådant blir man glad.

Här sitter jag och drömmer, samtidigt tänker jag på det man brukar göra därute på terrassen när Corona inte fanns i närheten. Vid denna tid brukar jag plantera blommor i lådorna,och göra det fint, detta är jag inte säker att det händer i år. Jag tar väl några pelargoner med mig, på något vis känns det lite sorgligt, men ett sådant år är det nu.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.