Bra dag

Det har varit en bra dag. Nu kändes det ganska skönt med fysioterapi, jag hade lite ömt runt mitt högra knä . Något som kunde vara oraken till ömheten, var att jag hade gått mer på ojämn underlag, ja det tar väl lite innan kroppen vänjer sig vid att det blir sommar och att jag rör mig mer ute. Tja, jag var aningen mer styv också.

På eftermiddagen fick jag ett intressant mail, något som gäller framtiden men desto mer vet jag inte. Efter sommaren är jag kanske mer klokare, eller det hoppas jag. Ibland om jag blir ivrig angående någon grej, så kan det vara lättare att tala i telefon än att skriva mail, vet att det låter konstigt ifall man inte känner mig.

Det blev en stund i solen när ringbloms- och krasse sticklingar planterades i större krukor. Lite kyligare var det att man fick ha fleecen på sig, men ändå ganska underbart.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.