Ja det ska jag klara av

I framtiden kommer det att bli en period som jag ska bo boendet, så idag blev det ett samtal dit. Min mor pratade med föreståndaren om dessa omständigheterna, jag får komma men då blir jag tvungen att vara två veckor i karatän i min lägenhet, en säkerhetsåtgärd för att undvika smittspridningen till de andra. Får gå ut men jag måste hålla mig borta från de allmänna utrymmen.

Det är okej, och bara att följa reglerna som gäller nu under Corona tiderna. Ja det ska jag klara av och jag ställer mig in på. Fortfarande kan man inte sluta att förundra sig över den tid vi lever i.

Dagen var lika solig igen, jag slösatt i utesoffan. I solen var det riktigt skönt. Måsarna tycktes vilja bosätta på hustaket, av någon anledning var vi inte lika förtjusta i det.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.