Projectliv

”Vi vet att astma kan vara riktigt jobbigt! Tufft att andas, seg hosta, trötthet och mycket mer! Nu tycker vi det är hög tid att dessa barn och unga ska få lite extra uppmärksamhet av oss, visst håller ni med? Vad passar väl bättre än att, med anledning av den internationella astmadagen, efterlysa barn och unga med jobbig astma som önskar ta emot ett surprise-paket av oss!

Kontakta Mirella på info@projectliv.fi senast den 17 maj. Tänk på att barnet/familjen ni nominerar till detta behöver vara införstådda med nomineringen. Ni kan också nominera ert eget barn till ett liv-surprise paket. Dela! Dela Dela!”

// Projectliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.