Ingen festivalsommar

Skönt att ha en kväll man inte lyssnade på för ,många nyheter. En sak ville jag ändå höra på, som var regeringens presskonferens om framtiden och sommaren. Förbudet för tillställningar över 500 personer fortsätter- fram till sista juli, det vill ju säga att det blir ingen festivalsommar i år.

På sätt och vus tycjer jag att det känns lite synd med tanke på att det finns städer som lever på sina sommarfestivaler. Människornas hälsa går före allt annat, det borde man komma ihåg. Allt som görs nu är för allas bästa, och för att Corona epidemi iinte ska bli för svår. Det gäller bara att ha tålamod.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.