Vilket väger mer muntligt eller skriftligt besked?

Nu vardagen är lite annorlunda, blir det tid för att fundera på alllt möjligt. Och ibland går tankarna till dagen när jag fick muntligt beskedet att jobbet tar slut i maj, det var strax innan Corona o. krisen. Nu i efterhand borde jag ha förstått att få det skriftligt, och fick känslan att det spelade ingen roll ifall saken gick korrekt till eller inte. i huvudet ekar frågan: ”Vilket väger mer muntligt eller skriftlig besked?” I arbetsvärlden skulle jag vilja bli rättvist behandlad.

Allt står stilla nu, och jag tänker vänta tlls det har lugnat sig med Corona. Ibland känns det att man antar alla handikappade människor skulle vara likadana, men jag är inte vem som helst. Det låter som om jag skulle klaga mig över min situation, klagar glr jag inte, snarare söker jag svar och realiteten i det hela. Jag är inte heller så orolig för framtiden, nog dyker det upp något alltid.

Nu kom solen fram och himlen är blå. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.