Skönt med solsken, isoleringen av Nyland upphävs idag

På morgonen var det smått mulet, efter någon stund kom solen fram. Å vad det känns skönt med solsken efter några mulna dagar. Efter frukosten lyssnade eller såg jag och mina föräldrar på presskonferensen, som regeringen höll angående isoleringen av Nyland upphävs idag. Det fanns inga förutsättningar att fortsätta isoleringen, eftersom smittor/fall av Corona (Covid -19) framkommer i andra delar av landet. Uppmaningen av resande eller till sommarstugorna i Finland bör man undvika.

Det blev att vi med mor toppade Mårbacka pelargonen, en stjälk höll på att bli lång och med tiden skulle den kanske ha blivit ranglig. Jag tror att toppande gjorde gott, nu blir pelargonen mer jämn och tät i sin helhet, med jämn tjocka kvistar o. grenar. 🙂 Toppen sattes i ett vattenglas.

Sen blev det en promenad med rullstolen i solen, snön hade börjat smälta och gatorna var bara. 🙂 Jag skrev ett meddelande till boendet, fick veta att blommorna och fiskarna mår bra. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.