Samma namn men fel person

Nuförtiden har jag blivit van vid att mitt namn är ganska ovanligt, åtminstone här i Finland. Det som har varit bra att ingen har blandat mig med någon annan person, eller det har jag hittills upplevt.

För en stund sen kollade jag på facebook meddelanden, ett av dem var det någon som hade taggat mig i ett kommentar. Av min nyfikenhet gick jag och tittade vad saken gällde, Det var någon video med en människa som hette Susie. Då blev jag tvungen att småle för mig själv. Sen kommenterade jag, är ledsen men jag är inte den personen i videon. Det var samma namn men fel person.

Ja allt verkar vara möjligt, det kändes lite tokigt när man hade trott mig vara någon annan. 🙂 Åtminstone fick jag ha lite roligt, även om det var aningen lustigt. Nu har det redan hunnit bli onsdag, tänkte rådda på dagarna, eftersom det var helg i måndags. 🙂

Kram och god natt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.