Min kunnighet räcker inte alltid till

Inför kvällens allsång med Dennis Rönngård och Sonja Biskop, och liksom förra lördagen sändes det via Österbottens Tidning, Vasabladet och Sydösterbotten så jag tänkte ställa allt klart innan konserten började. Tänkte nu testa att ta I padden till hjälp eftersom skärmen var större än på min mobil, ja tanken var god men då kunde jag av någon anledning inte logga in mig på ÖT.

jag lyckades få allt i skick på min mobil, men man tyckte att ljudet hördes dåligt. Blev tvungen att förklara att jag inte kunde grejen med och få till Tv skärmen. Till slut fixade jag på datorn, ja nog blev det bätte men kanske inte riktigt. Själv nöjde jag mig med att se konserten på datorn. Det var trevliga låtar bland annat: ”Teddybjörnen Frediksson, Himlen är oskyldigt blå och Brevet från kolonien.” Ja min kunnighet räcker inte alltid till. Allt slutade att jag själv fick sitta i lugn och ro o. titta på konserten.

Ja det har blivit söndag medan jag har suttit och bloggat. Det kanske inte var så konstigt då det blev en Beckfilm ännu på kvällskvisten. Ibland märker jag inte hur tiden går iväg, medan man skriver. Men nu blir det nog sängen.

Kram och god natt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.