Nalle i fönstret och påskpynt

På dagens promenad fick vi med mor höra att nu ska man ha en nalle i fönstret ,så barnen har något att titta på när de går förbi. Det blev att söka efter nallar, i mitt fönster är det en nalle vars hjärta slår och den fick jag av min morbro i tiden, tyvärr har jag inte tagit någon bild eftersom det bländer mot ljuset.

Hittills har jag inte haft påskkänslor, blir ju en annorlunda påsk när man inte kan umgås med varann som man brukar. Idag tog det här lite påskpynt fram, ja något roligt måste man få ha. I min familj ha vi barnasinnet kvar, och det är roligt att ha det. 🙂

Det är en solig och vacker dag. Plötsligt märkte jag hur pelargonens blad hade dragits mot solljuset, så det var dags och svänga på krukan att inte de nya kvistarna skulle böja sig. Ja ljuset har en stark dragningskraft. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.