Konsert på webben

Det var bra att få hjälp med och fixad så att man kunde se kvällens konsert på webben via min mobil och sen på TV skärmen. Österbottens Tidning sände tillsammans med Vasabladet och Syd Österbotten en konsert med Dennis Rönngård.

En trevlig konsert var det, människorna hade fått önskat sig låtar samtidigt som det var allsång.. Det var en bra idé när man inte får gå ut på konserter. Bekanta låtar fanns det bland annat. ”Fattig bondräng, En kväll i juni, Mamma Mia och Nu går sista visan.” Ja själv tyckte jag om konserter, just något sådant behövs nu i dessa tider.

Sen blev det att vi med mor och far såg på film, det var en skön lördagkväll. Oj det har blivit midnatt och söndag, måste gå snart och lägga mig. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.